Follow me
0

Festival Evolution – 17.-19.4.2015- Biostyl, Zdraví, Ecoworld, Alternativa

Víkend plný zdraví vypukne opět v dubnu,
zájem o Festival Evolution roste.

spa-wellness-zdraví-1

Nepřeberné množství novinek, trendů a inspirace nabídne již pojedenácté Festival Evolution, který proběhne ve dnech 17. až 19. dubna 2015 na Výstavišti v pražských Holešovicích. Festivalový program cílí na všechny příznivce zdravého a aktivního života. Na své si přijdou milovníci nových a netradičních trendů ve stravování a velký prostor dostanou v letošním roce i maminky s dětmi, pro něž se připravuje množství zajímavých přednášek a seminářů. Akce zahrnuje již tradičně pětici veletrhů: Biostyl, Zdraví, Ecoworld, Inspirace a Alternativa.
Zájem vystavovatelů o účast každoročně vzrůstá a nejinak je tomu i letos, v současné době je přihlášeno již přes 150 firem, tj. o 20 více než ke stejnému datu v loňském roce. Celkem organizátoři očekávají na 400 vystavovatelů. Největší zájem je již tradičně o veletrhy Biostyl a Zdraví. Mezi přihlášenými je opět řada vystavovatelů ze zahraničí a kromě dlouholetých vystavovatelů se hlásí také množství nových firem. Mnohé firmy letos rozšiřují expozice a avizují řadu novinek; souběžně s růstem počtu prezentací tak roste i festivalová plocha.

Programem budou překypovat i přednáškové sály, které opět nabídnou bezpočet akcí vedených předními domácími i zahraničními odborníky, od přednášek a seminářů přes poradny a konzultace až po praktické ukázky a workshopy.

Přístup většiny vystavovatelů je jednoznačný – Festival Evolution patří dlouhodobě největším akcím tohoto zaměření ve střední Evropě a je tak vhodným prostorem pro prezentaci jejich výrobků a služeb. Několik desítek tisíc návštěvníků se každoročně těší na víkendovou akci, díky které najdou na jednom místě vše, co souvisí se zdravým životním stylem i rozvojem osobnosti – od nákupů přes ochutnávky a poradny až po program. Každý ročník tak má neopakovatelnou atmosféru a prezentuje širokou škálu novinek, trendů a inspirací pro každého.

Mezi vystavovateli Biostylu letos nebudou chybět Pro-Bio, Bio Nebio, Country Life, Iswari superfood, Lifefood, Nobilis Tilia, nováčkem bude například Vega Provita. Veletrhu Zdraví se zúčastní Herbadent, Missiva, Bemer Medecintechnika, Kitl, Diochi, DNM Company, Energy Group, Everest Ayurveda, Foodish, nově se bude prezentovat např. Ministerstvo zemědělství s výrobky KLASA nebo firmy Pleva a Ultrasport. V Ecoworldu se budou prezentovat Fosfa, Tierra Verde, Zelená domácnost, nově např. Pavel Habětín nebo Mamaja Group. Více informací na www.festivalevolution.cz.

 

Jak bojovat proti stárnutí, superpotraviny i jak se nestat pacientem
– poradí v dubnu na Festivalu Evolution

 

Jak se nestat pacientem, jak nepoškozovat zdraví svých dětí či co jsou to superpotraviny a jak nám pomáhají? Na tyto a mnohé další otázky odpoví hosté z řad oborníků, kteří vystoupí ve dnech 17. až 19. dubna 2015 na Výstavišti v pražských Holešovicích v rámci programu Festivalu Evolution.

 

Zdraví

Známý propagátor celostní medicíny MUDr. Hnízdil, který mimo jiné spolupracoval s Ludmilou Mojžíšovou, se zaměří na zdraví a nemoc: „Nemoc je informace o tom, jaký člověk je, jakým způsobem a v jakých podmínkách žije.“

Uznávaná profesorka fyziologie Anna Strunecká přispěje svými „babskými radami‘“. Autorka řady populárně naučných bestselerů sdělí posluchačům netradiční informace o levných a zdravých potravinách i o jídle jako léku v prevenci civilizačních nemocí. Rodiče se dozvědí, jak nepoškozovat zdraví svých dětí a seniorům poskytne rady, jak zdravě stárnout.

O superpotravinách a o tom, jak dosáhnout totálního zdraví bude mluvit Pavla Gazdíková, o významu superpotravin v prevenci nemocí pohovoří také Luděk Šaman. Petr Švec se zaměří na Anti Aging kosmetiku a na to, zda opravdu funguje.  Spojení zdraví a pohybu ukáže Monika Trojanová ve svém workshopu Rehabilitační orientální tanec.

 

Partnerské vztahy

Uznávaný sexuolog, tantrický kouč a experta na partnerské vztahy Andrew Barnes představí v rámci své přenášky a workshopu s názvem Rozpalte své vztahy a sexualitu nový životní přístup, který znovu integruje sexuální energii do každodenního života. Tipy na to, jak udržet ve svém životě vášeň přinesou návštěvníkům Markéta Zika Koppová a Jana Mašková Zimolová. Nový pohled na to, kde hledat klíč ke zdravému a živému partnerskému vztahu nabídne také terapeutka Marcela Pešková.

 

Děti a rodina

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o mateřství a rodičovství, ale báli jste se zeptat,“ zodpoví návštěvníkům festivalu Evolution sestava expertů. Lékaři, pedagogové a další odborníci se zaměří na aktuální témata od bezplenkové metody, fenomén lesních školek, přes správnou výživu, péči o dětské zoubky až po osobní rozvoj dětí.  Lucie Hranošová se zaměří na kontaktní rodičovství, Lucie Aujeská na správnou přípravu na mateřství a o tom, jak fungují Lesní školky, pohovoří předsedkyně Asociace lesních školek Tereza Valkounová. Všechny maminky a děti si budou moci také vyzkoušet praktickou ukázku jógy pro děti.

 

 

Kam dál?

 Další články v rubrice Bylinky a koření

Bylinky pro dobrou náladu
Kurkuma, zázračné koření pro zdraví a krásu
Bylinkové wellness rituály
Aroma koupele – magické rituály krásy
Bylinkové wellness rituály – bylinky a koření ve službách krásy, pohody a zdraví

Bylinky na bolest hlavy

 

Další články:

Domácí wellness rozmazlování – vana plná pohody
Aroma koupele- magická energie z přírody
Bylinkové wellness rituály pro zdraví a krásu
Wellness kosmetika a beauty
Aromaterapie – ovlivní náladu
Víc než jen koupelna – wellness v koupelně – trendy v obkladech

Wellness vybavení pro domácí wellness
Jak postavit domácí wellness?    
Esence do sauny, vůně do sauny  
Bylinky ve wellness – wellness rituály – bylinky a koření  

                                             

 

Další Rubriky na wellnesslife.cz

Wellness procedury
Wellness terapie
Zdraví a péče
Wellness trendy
Wellness interiéry
Wellness vybavení
Wellness kosmetika
Domácí wellness
Domácí sauna a saunování
Zahradní wellness, outdoor

 

Komentáře (0)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Komentáře nejsou povoleny.