Follow me
0

Proč jsou wellness interiéry a exteriéry dominantní oblastí wellness trhu?

Wellness interiéry a exteriéry  – co utváří wellness?
Dokonalá atmosféra ve wellness.

 

wellness-interiery-provozWellness a SPA trh je celosvětově nejdynamičtějším oborem, který má obrovský potenciál a kde se každoročně obrovsky zvyšují obraty. Již nyní je tento trh srovnáván s celosvětovým trhem a obraty ve farmaceutickém odvětví!!

Tempo, kterým se wellness a SPA trh rozvíjí je velmi rychlé a zahrnuje obrovské množství oblastí, jež tento trh ovlivňují a utvářejí. Jedním z těch nejpodstatnějších odvětví je výstavba a realizace wellness, ať již v oblasti domácího wellness či v oblasti veřejných provozů.

Wellness interiéry zahrnují oblasti projektování wellness, wellness a spa nemovitosti, výstavba wellness, realizace stavby a rekonstrukce wellness a spa, návrhy a realizace interiérů, vybavení wellness a montáže vybavení, dekorace, design a doplňky a další.

keramické boklady kolem bazénůPodstatou všech firem zainteresovaných ve wellness oboru je nabízet kvalitní a rozmanitou nabídku vybavení pro wellness interiéry a exteriér / outdoor wllness. Obrací se tak na všechny, kteří plánují stavět a vybavovat wellness, spa, lázně, hotelové wellness, fitness, a podobné provozy, stejně tak i na ty, kteří wellness či spa mají, provozují a hledají inspiraci pro další rozvoj, vybavení, inovace, novinky.

Podstatnou část těch, kteří se zajímají o wellness interiéry tvoří skupina lidí, kteří musí wellness také inovovat, rekonstruovat a obměňovat.

Wellness interiéry jsou oblastí, ve které se velmi intenzivně a rychle promítají různé trendy, uplatňují nové technologie, funkční materiály, IT technologie.

Wellness interiéry tvoří široké zázemí, ve kterém se uplatňují moderní technologie, kterými dnes disponují nejen sauny, bazény a vířivky, ale také i obsluha recepce a celého chodu provozu. Vznikají inteligentní wellness a spa provozy, které se z velké části řídí a obsluhují sami.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMezi dominantní oblasti, ve kterých se uplatňují trendy a novinky patří bazény, vířivky, sauny a wellness nábytek. Velkou oblast, která míří do wellness oblasti jsou moderní materiály, bezúdržbové materiály a nábytek.

Velký rozvoj zažívají nejen lázeňské oblasti, které se transformují, ale vznikají a staví se i úplně nové provozy, zejména kompletní saunové světy a hotelové spa.

Všechny wellness a spa provozy řeší podobu a realizaci svých wellness interiérů, které jsou nedílnou součástí jejich konceptu, filozofie, korporátního designu.

Wellness interiéry jsou tím, čím se jednotlivé wellness a spa provozy od sebe odlišují a čím chtějí zaujmout. Jsou součástí marketingového mixu provozu a celkové atmosféry, kterou provoz působí na klienty.

Wellness interiéry řeší velmi intenzivně laická i odborná veřejnost. Momentálně je právě výstavba domácího wellness /home spa na vzestupu a podstatná pozornost firem, které vybavují wellness a spa se obrací ke koncovému zákazníkovi. Řada z těch, kteří plánují domácí wellness řeší základní otázku, kam umístit jednotlivé důležité komponenty. Zejména kam a jak umístit bazén, saunu a odpočinkovou zónu a spoustu dalších důležitých otázek kolem wellness interiérů a exteriérů.

 

zdroj: www.wellnessinteriery.cz

 

 Kam dál?

 

více inspirace pro wellness interiéry, exteriéry a spa

Jak důležité jsou wellness a spa interiéry pro provozovatele wellness a spa?    

 

rubriky webu SPAwellness.cz:

Wellness kosmetika
Wellness trendy
Medical wellness- spolupráce medicíny a wellness
Wellness interiéry – stavba wellness
Wellness provoz – klienty, zaměstnanci-marketing
Bazény, vířivky, spa

Fotogalerie wellness – inspirace
Sauna a saunování

Wellness vybavení
Wellness procedury – procedury ve wellness a spa
Hai spa – vlasové rituály-péče o vlasy
Klienti ve wellness a spa, spa klientela a wellness klientela
Wellness design a wellness dekorace   

 

 

 Interier
Wellness interier, wellness interiér, spa interiér, spa interier, interiér wellness, interier wellness, interiér spa, interier spa, spa wellness interiér, spa wellness interier, wellness interiéry, wellness interiery, spa interiéry, spa interiery, wellness spa interiery, wellness a spa interiery, wellness centrum interiér, interiéry wellness centrum, interiery wellnes centrum, exkluzívní interiéry, exkluzivní interiery wellness, exkluzivni wellness interiery, exkluzivní spa interiéry, exkluzivni spa interiery, exkluzivni interiery wellness a spa, exotické wellness interiéry, exoticke wellness interiery, zajímavé wellness interiéry, zajimave wellness interiery, zajimave interiery wellness, zajimave spa interiery, zajímavé spa interiery, interier dekorace, Exotický interiér wellness, jávský interiér wellness, thajský interiér wellness
Design         Wellness design, design wellness, spa design, design spa, wellness spa design, design pro wellness, wellness a spa design, spa wellness design, wellness centrum design, design wellness centrum,

 

Wellness spa wellness, wellness a spa, spa a wellness, wellness spa, wellness-spa, spa wellness wellness styl, exotické wellness, wellness centrum, spa – wellness, exkluzivní wellness, exkluzivni wellness, spa wellness centrum, wellness spa, wellness a spa, wellness a spa, atmosféra wellness, wellness atmosféra, atmosféra ve wellness, wellness hotel, wellness trendy, wellness interiery, interiery wellness, wellness design, wellness dekorace, wellness koncept, wellness kosmetika, dekorace do wellness, dekorace pro wellness, Domácí wellness, domaci wellnes, wellness doma, soukromé wellness, soukrome wellness, soukromé wellness, soukromé wellness centrum. Domácí wellness Domácí wellness, domaci wellness, wellness doma, soukrome wellness, soukromé wellness, wellness centrum doma, home spa, home wellness, výstavba domácího wellness, vystavba domácího wellness, jak postavit domaci wellness, jak postavit domácí wellness, domácí wellness centrum, domaci wellness centrum, domácí fitness, domaci fitness, fitness doma, vybaveni pro domaci fitness, domácí fitness vybavení, domaci fitness vybaveni

Spa Spa, day spa, destination spa, resort spa, spa wellness, exkluzivni spa, spa hotel, hotel spa, spa péče, spa, spa centrum, hotel spa, spa hotel, destination spa, day spa, hotelové spa, spa v hotelu spa koncept, spa kosmetika, spa interiery, interiery spa, spa design, spa dekorace, dekorace do spa, dekorace pro spa, wellness a spa, spa a wellness, home spa, domácí spa, soukromé spa, domaci spa, soukrome spa,
Vybavení
Wellness vybavení, wellness vybaveni, vybavení wellness, vybaveni wellness, vybavení pro wellness, vybaveni pro wellness, vybavení do wellness, vybaveni do wellness, spa vybavení, spa vybaveni, vybaveni spa, vybavení spa, vybavení do spa, vybaveni do spa, vybavení pro spa, vybaveni pro spa, spa wellness vybaveni, spa a wellness vybavení, spa a wellness vybaveni, vybavení pro wellness centrum, vybaveni pro wellness centrum, vybavení domácí wellness, vybaveni domaci wellness, vybavení pro domácí wellness, vybaveni pro domaci wellness, vybavení do wellness doma, vybaveni do wellness doma, wellness doma vybavení, wellness doma vybaveni, vybavení pro domácí wellness, vybaveni pro domaci wellness, vybaveni soukrome wellness, soukrome wellness vybaveni, vybavení pro soukromé wellness, vybaveni pro soukrome wellness,