Follow me
0

Světová péče o oční okolí – poprvé na českém trhu

 Christian BRETON přichází.
Špičková, světová péče o oči a pleť.

 

Na českém trhu je od září 2013 zastoupena světová kosmetika a specialista v péči o oční okolí, Christian BRETON.

Zastoupení získala česká firma Spilka, která na trhu zastupuje již jednu prestižní kosmetickou značku – Payot. Prezentace pěstící a dekorativní kosmetiky proběhla v rámci Kongresu Unie kosmetiček, pro veřejnost se představila na Světový den očí, 10.10.2013.

Christian BRETON je první péče o pleť, která analyzovala specifické potřeby každého typu pleti pomocí genetiky. Důsledně poukazuje na nedostatky každého typu pleti, výzkum a vývoj znamená francouzské technické know-how věnující se kosmetologii.

Speciální produkty každé pleti přináší v každé její klíčové životní etapě výhody francouzské vyspělé technologie společně s přírodními zdroji z oblasti Provance.

 

Považuje se za velmi inovativní značku, produkty patří do skupiny kosmeceutika díky výzkumu, obsahu látek a testování.

Kosmetika má i lékařské účinky, dosahuje velmi efektivních výsledků, recepty jsou testované, nemá speciální řadu pro citlivou pleť, všechny produkty jsou vhodné pro citlivou pleť. Produkty určené na oční okolí jsou oftalmologicky testované.

Značka nabízí specifickou péči pro jednotlivé oblasti obličeje s důrazem na péči o oči a oční okolí. Dermo Genetic system v produktech přináší kombinaci přírody a biotechnologie. Značka nabízí produkty speciální péče o obličej, speciální péči o oči a také dekorativní kosmetiku.

Pozornost zaměřena na oči

Značka nabízí 15 speciálních produktů, které jsou zaměřené na okolí očí. Partie kolem očí jsou až pětkrát citlivější než zbývající části obličeje, často se přirovnává k cigaretovému papírku..

Oblast kolem očí je vždy první, kde se projevuje únava, nedostatek spánku a vrásky. Je považována za nejchoulostivější partie obličeje a je to právě zde, kde se objevují první známky stárnutí, první vrásky a jemné rýhy.

Novou řadou tvoří produkty Eye Priority, přichází jako úplně nová péče, která využívá neuvěřitelnou účinnost kryoterapie, přínosu chladu pro nejcennější a nejefektivnější ošetření očního okolí. více→→

 

 

více:www.christianbreton.cz

 

 

Kam dál?

rubriky:
 Profesionální kosmetika pro kosmetičky, SPA kosmetika, Wellness kosmetika
Wellness trendy,
Krása a zdraví,
Medical wellness- spolupráce medicíny a wellness
Wellness interiéry
Wellness provoz – klienty, zaměstnanci-marketing

 

články:
Arganový olej – absolutní HIT v kosmetice a wellness
Jak nalákat klienty do wellness a spa?
Novinky – wellness kosmetika a profi kosmetika

Profesionální aromaterapie pro kosmetiku
Tajemství krásy – Intenzivní boj s vráskami – nové trendy
Aromaterapie do sauny
Profi SPA kosmetika
Peelingové saunové rituály
Léčivá sůl ve wellness a spa

 

 

 

profesionální kosmetika, profesionalni kosmetika, kosmetika pro kosmeticky, kosmetika pro kosmetičky, kosmetika do salonu, spa kosmetika, profi kosmetika pro kosmetičky, kosmetika profi, profi kosmetika, saunová kosmetika, saunova kosmetika, kosmetika do sauny, wellness kosmetika, kosmetika wellness, bio kosmetika, přírodní kosmetika v salonu, prirodni kosmetika do wellness, kosmetika novinky, novinky kosmetika, kosmetika pro profesionály, kosmetika pro profesionaly, kosmetika wellness, spa wellness kosmetika, profesionální kosmetika salonní, salonni kosmtika, kosemtika do salonu, profesionalni kosmetika do salonu, profesionalni spa kosmetika, profesionální spa kosmetika, profesionální salonní kosmetika, profi kosmetika, spa kosmetika, kosmetika spa,  saunová kosmetika, saunova kosmetika, kosmetika do sauny,

 

spa, spa wellness, wellness spa, wellness a spa, spa kosmetika, profesionální spa kosmetika, profesionalni kosmetika, profesionalni spa, day spa provoz, interiéry spa, interiery spa, spa dekorace, spa procedury, vybavení pro wellness, vybaveni pro wellness, vybaveni wellness, wellness vybaveni, vybavení wellness, wellness vybavení, wellness nábytek, nábytek wellness, wellness nabytek, nabytek wellenss, wellness pristroje, pristroje pro wellness, přístroje pro wellness, wellness přístroje, vybavení pro wellness, vybaveni pro wellness, virivky wellness, vířivky wellness, lehátka wellness, lehatka do wellness,

wellness trendy, trendy ve wellness a spa, wellness procedury, wellness ošetření, wellness osetreni,